Saturday, January 03, 2009

TADIKA SRI CEMERLANG


petang semalam, seperti yang telah dijanjikan kami sekeluarga keluar bawak abang ngan kasih, jalan-jalan, tapi x kuar dari kreter coz ujan rintik-rintik. after 30 minit duk round KL, on the way nak balik tu, kami singgah jap kat Tadika abang ngan kasih coz Teacher Nelly soh datang amik name tag for abang n kasih. tiba aje kat sini abang ngan kasih terus buat sportcheck kat swimming pool. So swimming class for abang ari isnin n kasih ari rabu. sekali seminggu.






kat sini jugak abang ngan kasih wajib letak shoes memasing kat rak yang disediakan, tapi x leh sebarang letak coz dah siap bertag ngan nama masing-masing




so teacher nelly tengah duk tunjuk maner rak kepunyaan abang


dan yang ni rak kepunyaan kasih


ni pemandangan dalam pejabat Tadika Sri Cemerlang


kasih excited duk nunjuk gambar-gambar yang tergantung kat dinding




ari tu, ader sorang blogger nanya akak pasal segala mak nenek berkaitan ngan tadika ni. so kat sini kak rose akan bagi penerangan yang detail sedetailnyer. Tadika Sri Cemerlang terletak kat Taman Dagang, kira cam jauh sikitlah pada pandan indah, pastu tadika ni menggunakan cara pembelajaran LADYBIRD. Pendaftaran bagi kanak-kanak umur 6 tahun cam abang danish adalah lebih kurang RM760.00 dan yuran bulanan RM200. Bagi kanak-kanak berusia 4 tahun pulak, pendaftaran RM820.00 dan yuran bulanan RM220.00. Dan pada bulan April nanti, jumlah sebanyak RM760.00 + RM820.00 perlu dibayar sekali lagi bagi penggal kedua. Dan bagi bayaran van adalah RM65.00 setiap orang dan deposit 2 bulan.




2 comments:

HappyIrfa said...

SALAM ..
comel anak2 awak.sy link blog awak yer..satu hari khatam baca blog awak.suka tgk gelagat abg dan kasih

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

HappyIrfa
terima kasih, kita pun sama link blog awak gak

 
template by suckmylolly.com