Thursday, February 19, 2009

BERDUA LEBIH BAIK

Photobucket


Photobucket


Photobucket



Photobucket


Photobucket



Photobucket


aku suka ngan photo yang diambik secara candid kerana ianya adalah natural, berlaku secara semulajadi. sekarang ni penyakit tak suka bergambor dah berjangkit pada anak sulung aku, kalu aku soh posing, jangan harap dia nak buat, aku cuma boleh amik gambar abang secara candid aje, same with his papa gak.


6 comments:

Dee said...

happy je tgk dua beradik tu..

mysha said...

bESt tGk 2 beRadik nih....

zino said...

ok lah tu cantik...

Khas Lysha said...

betol tu kak rose aksi candid gak aksi yg paling jujur..
sker tgk aksi dua beradik ni.. :)

~~ciklinn~~ said...

akak sukanya linn tgokk.... mesra gitu adik badik nie..

akak uniform diorg cute sgt lah..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

dee
time happy, time gaduh, tak ingat punyer

mysha
tq mysha

zino
tq

khas lysha
tulah kan, candid tu aksi jujur

ciklinn
akak pun sama suka nengok uniform tadika ni

 
template by suckmylolly.com