Thursday, February 12, 2009

HAIR BANDS



aku sekarang ni tengah menggila duk beli hair bands kasih, maner-maner aku pergi asal aku nampak kiut ngan comel mesti aku rembat. suka nengok kasih pakai macam-macam hairbands. lebih-lebih lagi kalu tocang 2. ni muka budak tak mau basahkan rambut, nak basahkan badan aje. kasih, kasih nak tahu tak, bila kasih dah pandai membaca nanti, kasih suka sangat hangut bantal bucuk tu gi maner-maner pun, gi Jaya Jusco pun nak bawak. kalu tak dapat bawak, abis sentap satu JJ.

7 comments:

Sham Ummi Echa said...

bes la kasih suker ikat rmbut.. anak sy echa x suka ikt rambut..

pas2 pangai kasih sama la cam echa.. dok hangkut jer bantal mucuk dia tu ke sana-sini.. masuk shopping mall pon bwk gak..siap org tego lg..hehehhe

Jocko said...

cute nyer

Jocko said...
This comment has been removed by the author.
benludin said...

ikut mak dia ke suka pink kaler

Pocket said...

sama kaler ngan bantal mucuk dia yek?
heheheh:)

lily lotus said...

bestnya ada anak perempuan ;)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

Sham Ummi Echa
budak-budak sekarang ni memang suka lah ngan bantal bucuk

jocko
tq, tq gak coz sudi singgah

benludin
bukan ikut mak dier, tapi mak dier yang galakkan anak dier suka kaler pink

pocket
mestilah pocket, nama pun anak pompuan, semua kenalah pink

lily lotus
tapi kan lily, akak still nak lagi ngan anak pompuan

 
template by suckmylolly.com