Saturday, February 28, 2009

HATI KU PATAH

ader 2 menda menyebabkan hati aku patah hari jumaat ni. pertamanya sandal kesayangan aku ni dah patah. tak terucap ngan kata-kata coz genap sebulan baru aku pakai sandal ni terus patah. seingat aku sandal ni aku beli bulan lepas bagi mengantikan sandal merah aku yang dah haus tapaknyer. tapi rupanya riwayat sandal ni kejap aje dah pun tamat.
tapi kalu yer pun nak patah riok camni janganlah patah depan orang, patahlah waktu aku nak gi ladies ke, ataupun masa dah dekat-dekat nak sampai opis. ni idok dipatahnyer time aku dah berjalan jauh ke sogo. aku,seri ngan boss jalan kaki menuju ke Semua House, tetiba masa kat kedai nasi padang depan sogo, krekkkk bunyinyer, alamak sandal aku patah. camner ni aku nak jalan, aku takkan sekali-kali beli sandal yang bukan pilihan ati aku walaupun lam keadaan darurat, selagi aku boleh jalan selagi tulah aku akan gagahi gak kaki aku balik ke opis. Kat sebelah kedai nasi padang tu memang ader kedai kasut bagai tapi kasut ngan sandal nyer bukan pilihan hati aku dan aku memang tak berkenan, aku pun tak nak membazir gak, pakai just tuk balik ke opis pastu campak tepi.

sandal yang aku suka dan pilihan ati akan beli cuma ader dijual di Bukit Bintang, Times Square or Mines or Mid Valley tu pun kat kedai-kedai cina, ada gak berkenan di hati, kat isetan ari tu, tapi sampai sekarang lah my dearest rizal wat diam aje. nunggu dia ajelah beli, sampai ke ari ni bunga-bunga nak beli pun tak der.



yang kedua hati ku patah tapi tetap boleh tersenyum coz ader berita baik ngan berita buruk, berita buruk lu lah, berita buruk sebab lauk favorite aku kat nasi padang tu dah abis, wuhhhhhhhhhhhaaaaa sakit tul ati aku, dari opis lagi aku dah ngidam sampai kat saner, dah kehabisan, saperlah yang beli tu.....






berita baik yang kedua, laki aku tak jadi outstation ke JB, Alhamdulillah, selamat idup.




ni nasi padang pilihan seri




ni pilihan aku, terpaksa gak beli yang lain coz perut dah lapor



4 comments:

atty's said...

laratnya rose tetap ..jln ngn sandal yg pth,.

tp tuler kalo beli baru..takut tak sedap lak pakai..nye

eya said...

cm pelek sket tgk sandal akk tuh,tp ade style la. jrg tgk sandal cmtu.

CoNniE said...

canggih la sandle tu... very uniq.. tp sayang patah la pulak.. uhuhuhu..

CuTeMiUt78 said...

alahai kesiannya akak.. nak kita nyanyikan lagu patahnya hati ke.. heh..heh..heh.. jgn marah aarr... takpe la kak, nnti minta abg rizal gantikan sandal yg patah tu ya

 
template by suckmylolly.com