Monday, February 09, 2009

MAJUK


kesian kat abang danish, semalam dia tanya aku kenapa papa busy sangat. aku takkan menipu or memanipulasikan fikiran abang danish. aku beritahu secara detail kenapa papa busy sangat. walaupun papa busy tapi papa tetap sayangkan abang ngan kasih. papa memang x leh bersama ngan kita kuar selalu kerana papa banyak kerja kat workshop. papa kena kerja kuat carik duit, bukan untuk family kita aje tapi untuk atuk kat kampung. itulah tugas anak lelaki sulung.





part yang touching bila abang cakap dia rindu kat papa, lately ni papa cam busy sangat, ari cuti pun papa kena balik kampung. supposed kasih yang tanya soalan ni bukan abang, tapi kan sejak akhir-akhir ni abang sangat close ngan papa.



aku tak pernah merunggut dan harap anak-anak pun cam gitu gak sebab aku tahu laki aku kuat kerja carik rezeki


4 comments:

zino said...

bercanda kat mana dengan danish tu hehe..

Khas Lysha said...

kesiannyer abang,. dia betul2 rindukan papa dia.. pandai kak rose pujuk anak.. yg penting sbg ibu kt perlu kuat baru anak2 pon kuat kan,.. :)

one love said...

a gud mon, u!

Anie said...

sian kat abag...lama2 nanti dia faham lah tu..

 
template by suckmylolly.com