Friday, February 13, 2009

PENCINTA KICAP

ginilah jadinyer kalu aku x der kat umah, mami ngan eji nak suap nasi pun kasih tak nak. kasih ni akan makan sendiri kalu aku tak der kat umah or tak balik kerja agi.


lauk kasih simple aje, kalu boring makan ayam, makan ikan, kalu ikan pun dah boring, telur lah pilihan terakhir kasih. time ni aku tak der kat umah, kuar jap ngan laki aku. kasih ni kalu makan nasi mesti wajib ader kicap, kicap x der kalu, nasi pun tak mo makan

see, tak cukup taruk kicap , diminum nyer kicap tu, ni yang terlepas boleh minum cam gitu coz papa dier tak der kat umah, cuba kalu depan papa dia, baiknyerrr kasih cover line

tak perlah kasih yang penting kasih kenyang, dah lah bercinta nak soh kasih makan nasi, dah makan pun kira Alhamdulillah



8 comments:

tigrismalaya said...

wah..ditonggang nya botol kicap gitu jer...haru haru...kasih nie kidal yer

neezareef said...

wah..siap minum kicap
ai pn sgt wajib mkn dgn kicap
hehehe..tp lom penah la minum kicap gitu..hehehe

DrSam said...

memang anak saya pun gitu. menu harian nasi lauk terlu goreng dan kicap. kalau tak ada memang tak makan nasi. jimat betul bela dia orang ni. Boleh kaya mak bapak gini.cuma bila dah besar sikit dah pandai dah cuba menu lain.

CuTeMiUt78 said...

uish.. smpi duk minum kicap tu.. kasih..kasih..

eddie dewanaga said...

minum kicap...?

biar betul anak rose ni....
hahaha... apa2 pun, ikan cencaru bakar cicah kicap mmg heaven!!!

*biasala, tekak melayu...

Ummibatrisya said...

minum kicap ke kasih :)

nasi panas gaul dengan kicap dan ikan goreng sedap sangat :)

ummi pun pencinta kicap jugak dulu-dulu :)

bozzobattousai said...

samalah ngan anak sedara bozzo...makan ayam masak kicap pon nak jugak letak kicap...

ai said...

Ya amponnnnnn..

dia leh gogok kicap tu ye? keh keh..lawak la anak akk ni..

 
template by suckmylolly.com