Monday, February 09, 2009

TAMAN TASIK PERMAISURI


petang semalam aku bawak anak-anak gi tasik permaisuri. nunggu laki aku balik tak balik-balik gak, ader banyak korje, aku malas nak nunggu ah, as usual laki aku sentiasa busy 24 hours kat workshop tu.





takkan aku nak gi bertiga aje, aku bawak semua sekali




emm, dah lama aku tak datang sini, rasanya 3-4 tahun dah kot, aku malas nak datang sini sebab tasik ni tak menarik sangat ati aku, lagipun ramai sangat orang kat sini, tapi mengenangkan abang danish yang nak sangat datang sini, maka aku ikutlah kehendak ati abang.



2 comments:

nURmALa mAZLan said...

kak..tasik permaisuri ni betul2 depan ofis kita..hehe..kita kerja kat wisma zehan,bangunan depan tasik tu

D.O.U.B.L.E...S said...

dah lama betul tak g tasik tu..last g masa tahun 1993.

 
template by suckmylolly.com