Monday, March 30, 2009

BREAKFAST

hari ahad ari tu, last breakfast kat swiss garden, kami turun lambat sebab kemaskan semua barang. kami nak gerak KL bfore lunch takut jalan jem nanti.




pepagi buta gak lagi, abang danish dah cari amir, tak dulik dah pasai breakfast yang penting nak main lu ngan amir



bagus member aku ni, dia bawaknyer satu beg penuh ngan kreter kecik mainan untuk anaknya amir, anak aku aper lagi pantang nengok kreter, ndak aje, walaupun orang tak offer.


tu kat tangan abang ader pemberian from amir.


1 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

budak2 senang erk berkawan...tp klu dpt kwn yg kedekut takmo kongsi mainan mmg susah..:)

 
template by suckmylolly.com