Wednesday, March 11, 2009

TAG DARI BONDAROCK

aku kena tag oleh bondarock. tima kasih banyak-banyak kerana sudi tag kita yer. tapi bfore tu nak mintak maap banyak-banyak lu sebab lama sangat baru nak buat tag ni. rasanya time valentine ari tu kena tag, duk tengah kumpul material bagai, sampaikan lupa nak buat menda ni.





apa pun tima kasih pada bondarock banyak-banyak sebab sudi tag. tq very much






1. Sejauhmana anda mengenai pasangan anda?








rizal niiiiiiiiiiiiiii......


emmm, tak kenal sangat lagi, baru 6 tahun duk bersama, still lagi ader selisih pendapat, still lagi ader selisih faham, still lagi rasa cam eeeiiiiiii geramnyer. itu maknanya tak kenal betul betullah, banyak lagi nak kena tahu perangai, pael dan segala mak neneklah.

2. Antara harta, rupa dan agama, mana satu pilihan anda?


kacak....laki aku tu bukan dalam golongan yang encom...so.....


tat whylah agama jadi pilihan utama, dah lah aku ni bengkok, kasi lurus sikit, jadi kena sedor diri carik laki yang beriman sikit




harta, of cozlah tidak sama sekali, semua orang tahu laki aku bukan berpangkat besor, laki aku asalnya pun bukan dari golongan yang kaya raya..........sedan-sedan cam bini dia gak.


3. Kalau terpaksa memilih" Pasangan atau keluarga anda? apakah pilihan anda?


family or



laki aku ni????



eemm, dua-dua pun sayang giler. tapi tulah kita tak leh tido lam perut orang jantan, sebaik maner dia pun kita tetap kena berhati-hati, namapun orang lelaki. jadi kenalah utamakan family. mak pak tak leh dicari ganti, tak leh jumpa pun kat maner-maner dan, satu-satu itu aje....

4. Nyatakan cinta dalam pengertian anda?

cinta itu adalah gabungan dua hati sahaja bukan tiga atau empat. ianya hanya hadir untuk satu hati dua jiwa





2 comments:

Ena said...

nak cuwik TAG ni letak dalam blog kiter leh...ihikss

CuTeMiUt78 said...

wah..betul tu kak...

 
template by suckmylolly.com