Monday, April 06, 2009

KLINIK KITA

actually panel klinik aku kat melawati, tulah jugak dr. yang duk check anak aku dari kecik hinggalah sekarang, tapi memandangkan hari sabtu jalan nak ke melawati tu jem yang amat, makanyer kami pergi klinik kat ngan umah aje, aku gi klinik kita pandan indah, first timelah anak aku dirawat kat sini. aku bawak kasih disebabkan bintik-bintik merah tu dah mula merebak ke bahagian muka.


time ni tengah nunggu giliran kitaorang, aku sebenarnya cukup tak suka gi klinik kita sebab orang ramai giler, bercintalah nak menunggu giliran kami. kalu kat poliklinik kotaraya tu kejap aje tapi jauh yang amat, kat sini punyalah ramai orang rasanya kalu gi melawati dah balik dah pun ni.


muka rizal pun dah toye nunggu orang ramai sangat yang nak jumpa doc


aduh mak, berat badan kasih tersangatlah ringannyer, cuma 11.5 kilo aje. ni kategori underweight, kena bagi makan vitamin bagi selera makan bertambah-tambah.



anak aku kan main suka gi klinik ni, masuk jumpa doc aje terus dapat gula-gula sorang satu. DAN memang betul tekaan aku, anak aku allergic sebab makan kacang. so lepas ni aku tak leh main-main dah pasal pemakanan kasih. segala kacang macang kena sorok bagai atau ngan kata lain aku kena bawak balang kacang tu simpan kat opis, nanti kalu anak aku jumpa, abis.....




3 comments:

Dee said...

bg dee je rose kacang tu..dee suker..hopefully kasih dh ok..

Shifu67 said...

dah tak muntah2` lagi la ni

CuTeMiUt78 said...

emm..kena sorokkan kak..kesian kasih..allergic kacang..

 
template by suckmylolly.com