Tuesday, June 02, 2009

LUNCH


balik pada tadika abang n kasih, kami singgah lunch kat restoran Ariff, mami teringin nak makan nasi beriyani. Memula tu cam nak makan nasi beriyani insaf tapi memandangkan lagi 2 jam nak masuk waktu solat jumaat, terus cancel plan, makan nasi beriyani kat kedai kat umah aje.





rizal ngan mami, dua-dua ngidam makan nasi beriyani, aku memang tak lalu dah, selalu tapau nasi insaf, aku cuma makan nasi putih aje.






after lunch, singgah jap kat mid point, carik adiah for abang. pastu turun tingkat bawah coz aku nak carik barang buat spaggetti.


n as usual, kalu beli barang kat abang, kenalah beli kat kasih sekali, walaupun kasih dah dapat adiah, tapi tu tak sama, yang itu dari sekolah yang ni duit papa. dan seperti biasa gak kasih terlalu mencintai buku dan pencil color, maka itulah pilihan kasih. tu yang kasih duk pegang ader pencil color lilin.


Abang danish lak nampak aje ader sales girl bagi maggi free secawan kecil, hadiah kemaner, yang penting, makan mee maggi dulu, ni hantu mee maggi, pantang nampak maggi mesti nak makan. Aku ngan anak-anak nyorok kat sini dulu, biar abang makan lu, rizal marah giler kalu tahu anak makan mee maggi, tapi takkan aku nak hampakan abang dah sales girl tu bagi kat tangan abang. makan ajelah, rezeki jangan ditolak.

kan main ralik agi duk makan mee maggi, tak dulik dah saper yang lalu lalang


3 comments:

nURmALa mAZLan said...

kak ros, kasih ni cantik la..ehehehe~

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

amboi tak tido malam kasih kalu dengar ni

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. sempat lagi abg mkn meggi tu ya..

 
template by suckmylolly.com