Wednesday, June 03, 2009

MASSAGE

cuti-cuti ari tu, rizal langsung tak gi bengkel, langsung tak kuar ngan member-member, pelik gak aku. rupernya member patah kaki coz semua member dah gi berkelah kat PD. konvoi reramai tapi laki aku tak join sebab keadaan aku tak mengizinkan. lagipun aku lebih rela duk atas sofa yang empuk lagi enak daripada gi jejalan jauh-jauh beribu-ribu batu. Nantilah yer abang, kasih, mama sihat benar baru kita gi makan angin.

dan sekarang ni bila papanyer kepenatan, of cozlah anak-anak yang kena amik alih tugas massage memassage ni. dulunyer memanglah tugas aku setiap ari, saban waktu, asal laki aku ader kat umah aje mesti secara automatiknyer aku jadi tukang urut. tapi sekarang ni aku dah tak larat, aku turunkan ilmu tu kat abang ngan kasih.



tapi kan, kasih ni tak adil tau, tak aci sesangat padahal dia tu gfren kesayangan rizal, urut tak sampai setengah minit komplen cakap tired lah, tangan dah sakitlah, sekejap-sekejap tanya "dah ke belum". Rizal cakap banyak cakap dari mengurut.

abang gak yang baik ati, kat hampir setengah jamlah abang duk ngurut kaki, pas kaki, tangan, pastu kepala sampailah papa betul-betul lelap.



minah ni memang tak aci ah, tengah ngurut pun sikat duk ader kat tangan. ni ambik syarat ngurut aje ni, takut papa beli hadiah kat abang aje. selalu laki aku cakap kat diaorang " orang yang malas nanti tak dapat aper-aper, tapi kalu rajin mesti selalu dapat hadiah".




8 comments:

Y u Z z 9071 said...

comel la kasih ni..

oo urut acah acah yee

lily lotus said...

takpe dear! once u dah sihat bertenaga...gi cuti2 mesia ekk

zino said...

rajin nya anak abah hehe

Beruang Madu said...

Wahhh main urut urut lagik... tolong booking bebudak tu nanti Abg Bear bagi aiskrim... urut kat kaki jer yer...

Softtouch [Hanim] said...

rajinnyer anak akak urut2 papa nyer..tlg urut untie boleh?akak peknen yer?take care ok..memang kalu peknen bdn kita xbape sihat sgt kan...

Ms AiReEn MoHd said...

salam. uolss..giler penat aku geledah blog henko mane chatz box dek non...nan ado punaku cr...ke mmg takk der?horosss letih aku neh ..hakue jumpa blog henko dr nuffnang hakue...mekasey dtg blog huru hara hakue tuh...anak ko yg pompuan nih MARI sok beso neh...gojes jer aku tgk...HEHEHE...weh name aku ade list gak..thanks..aku link kan blogko gak...nati ko cekidaut kat blog kenkawan aku ehh...salam..hakeu dpt meaip gini la kekdahnyer..panjang lebo...

CuTeMiUt78 said...

wah.. untungnya ada 2 org tukang urut yg cilik... heh..heh..heh..

en_me said...

siannyerr papa ittewww..

 
template by suckmylolly.com