Friday, July 17, 2009

CUF PETRONAS


kami ader lawatan ke CUF Petronas dan kami kesaner dengan menaiki coach. aku ambik port belakang sekali, senang nak tangkap gambor


sampai aje, kami terus dijamukan dengan buah-buahan tempatan, durian nyer durian tembaga, sedap bagi orang yang suka durian, aku suka bau durian, wangi sangat tapi tak suka makan durian.



sib baik ader rambutan ngan manggis, orang lain pakat duk terkam durian, aku ambik tempat makan rambutan ngan manggis




abis makan terus buat lawatan tempat


ni first time aku masuk ke CUF Petronas Paka



orang sibuk dengar penerangan aku ngan member aku, sibuk duk ambik gambor




berakhirlah lawatan sekejap aje ke sini, pas ni nak gerak gi TNB Janakuasa Sultan Ismail

4 comments:

kod ekle said...

Greetings from Turkey.Have a nice day.

atty's said...

nampak buah doyan ar ..

CuTeMiUt78 said...

kak, ni petronas yg ada nampak api besar tu kn.. :D

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

kod ekle
tq very much

atty
tulah, banyak giler kat kijal

cutemiut78
yup, tepat sekali

 
template by suckmylolly.com