Tuesday, August 11, 2009

KALU DAH NAMA PUN POMPUAN

Dan kasih jugaklah teman setia eji untuk gi shopping or beli barang make-up. kalu ikut aku tak abis-abis gi beli barang dapur or basah, so lebih baik ikut eji yang sentiasa shopping dan beli make-up. so waktu kuar ngan eji kat guardian ader sale, eji sibuk pilih barang, kasih pun sama tumpang sekaki pilih barang. maka terminatlah anak dara aku ngan make up kat atas tu.

penat shopping singgah alas perut jap, tapi aper menda semua anak dara aku tak layan, yang penting make up cantik-cantik dulu.

orang sibuk mencekik, dia sibuk nak make up bagai.....


satu lagi, budak kecik ni pantang nampak cermin, mesti suka nengok cermin pastu kalu ader make up dalam bag mesti nak make up bagai....



tak dulik saper ader kat situ, yang penting kasih vouge




tu dalam beg barbie, penuh ngan barang make-up yang kasih bawak dari umah




dan yang paling aku terkejut, bila aku tanya aper nama barangan make up, semua kasih tahu. x kiralah aper ke namanya semua dia tahu dan dah hafal pun berkat ajaran mak ucu dier yang suka sangat panggil kasih bila nak makeup. kiranya kasih ni cam besfren kecik ejilah, boleh bawak gi maner-maner, satu hari satu malam pun tak per asalkan belikan kasih make up or color pencil.

adik aku cakap sampai sudah dia tak makan kek, sibuk duk make up. bila soh makan, kasih cakap dah kenyang dah.


1 comments:

ai said...

bukan main lagi anak dara ni! takyah makeup la kasih...kasih tu dah santekkkkkkkkkk sgt! Tp kalau makeup lagi tambah cantek le.. :)

 
template by suckmylolly.com