Tuesday, August 04, 2009

LUNCH



sementara nak nunggu makan tenghari siap, abang ngan kasih sibuk duk layan PS. kat sini memang laki aku pun abiskan masa main betul-betul sebab kat umah sendiri tadok masa nak layan PS bagai.




pastu aku kerah anak-anak aku makan nasi kat luar, senang, nanti tak derlah berterabur bagai kat umah ayah aku. penat aku nak ngutip nasi yang berterabur, anak-anak aku tahu ajelah kalu makan, banyaknyer berterabur kat lantai dari masuk mulut, nak suap tak nak, kononnya teacher kat skol cakap, abang ngan kasih dah big, kena belajar makan sendiri.


tapi nama pun budak-budak, rupernya cadangan aku soh depa berdua makan kat bawah, membuahkan hasil sebab bertambah-tambah anak-anak aku makan nasi ngan ayam goreng. especially abang danish, rasanya adalah 4 kali abang tambah nasi. abang ngan kasih dah siap pakai baju swimming sebab tak sabau nak gi pantai chendor.



5 comments:

HappyIrfa said...

berselera anak makan bila beralih angin.makan atas pangkin lagi laju bertambah..

lily lotus said...

uii heavennya dapat makan gitu!

Softtouch [Hanim] said...

bagusnya danish makan smpai tmbah 4 kali..sy suka bdk2 yg banyak mkn nie..hepy je tgk..
kalu sy pun akan tambah banyak kali sbb tempat yg diorang mkn tu mcm pangkin..banyak angin lalu..he he he

ai said...

Sedapnya tengok bebudak tu makan kt atas pankin! mmg best la mkn camtu...

CuTeMiUt78 said...

seronok tgk abg danish ngan kasih mkn.. berselera betul.. lebih2 lagi duk mkn kat pelantar plak tu..

 
template by suckmylolly.com