Thursday, October 01, 2009

malam raya tu kami gerak gi spektrum carik DVD, anak-anak pun diberi pilihan beli DVD maner yang diaorang suka. nama pun hari raya, so beli DVD pun cam hari raya, boleh petik aje maner yang suka. bfore sampai sini, gi dulu kedai toys, beli dulu sorang satu toys. tu yang kat tangan memasing duk pegang mainan.


tapi abang danish dulukan adik, pilih dulu DVD untuk adik, baru abang pilijh abang punya.



ni perkara biasalah, kasih pujuk papa soh beli 4 DVD barbie. semua yang tak der lam koleksi kasih, semua kasih nak amik.

dan disebabkan malam raya, rizal pun belikan semua DVD pilihan abang ngan kasih.




cuma abang dah besar sikit dan mula pandai beli satu DVD aje, katanyer tak leh beli banyak, tomorrow nanti abang nak back kampung ngan papa, kena simpan money banyak-banyak.





3 comments:

atty's said...

abg dah bijak ...hehehhee

HappyIrfa said...

TAHNIAH..BAKAL DAPAT BABY GIRL.
SAYA BELUM TAU JANTINA LAGI,SBB X GI SCAN PUN..NAK KASI SEPRISE..HEHE

Anonymous said...

haish budak2 ni.. belanja sakan

 
template by suckmylolly.com