Tuesday, November 03, 2009

PENEMAN PALING SETIA


nilah peneman setia aku. Kemana sahaja aku pergi, budak bertuah nilah yang akan selalu nemankan aku. Abang Danish sejak ader baby cinta dah tak mo ikut maner aku nak gi. abang lebih rela duk rumah jaga baby cinta dari ikut aku.




photo ni aku ambik 2 minggu lepas masa ader appointment ngan dr. Marlek. Appointment untuk bukak plaster yang ditampal kat bahagian kena operate ari tu. ader orang time kuar spital, doc akan terus bukak plaster tapi ngan gynae aku ni lain sikit, after 7 days kuar dari spital baru dia akan bukak plaster pastu baru spray.



sekarang ni sejak ada baby cinta, kasih sungguh sensitif orangnya. cakap pun kena lembut-lembut. aku kena jaga betul hati anak dara sorang ni, kalu idak rajuknyer kan main panjang. tapi aku mula perasan, anak sulung aku pun cam dah lain sikit perangainyer, semakin garang sejak ader adik ni, sikit-sikit nak marah, risau gak tapi mami cakap semuanya kerana aku mungkin agak kurang bagi perhatian pada diaorang, 24 jam asyik berkepit ngan baby cinta aje.



4 comments:

atty's said...

bagus lah kaseh ..nie..

♥chentaMAYA™ said...

baru gua paham kenape org yg xde anak prempuan nak sgt anak perempuan.
kan?
boleh window shopping same2.
boleh g mane2 same2!
huk!

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. kasih..kasih.. jeles erk ngan baby cinta...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

atty's
mintak sampai ke besar dia rajin teman mama dier

chentamaya
tulah semua boleh wat sama-sama

cutemiut78
tulah jelos ngan baby cinta

 
template by suckmylolly.com