Tuesday, December 15, 2009

BARBIE VS PRINCESS


untuk kasih sajer yang belum beli lagi barang sekolah, tunggu hari cuti krimas lak baru gi, times gi The Mines dah nyaris nak beli tapi tetiba lak, budak bertuah ni boleh lak tukar sekelip mata dari princess to barbie. Tetiba lak tak minat dah barang princess, minat barbie lak...



aku memang dari awal dah minat ngan barbie, since last year lagi tapi tulah time tu anak dara ni minat princess, tahun ni bila aku nak ikut selera kasih tetiba lak boleh tukar minat barbie.


tak puas nunjuk kat aku, ajak papa sekali nengok barangan barbie, tapi tulah kat kedai ni tak banyak sangat pilihan untuk barangan barbie, kalu kat sogo lainlah memang banyak giler, banyak pilihan sampai rabun mata.



setelah dipujuk barulah anak dara ni okey, setuju shopping kat sogo aje. lagipun sogo tu tempat favorite aku tuk shopping barang budak, murah seeiii compared ngan tempat lain.


3 comments:

Nurhayati said...

barbie dan princess 2-2 yati suka.. yang pasti pinky hehe
takut nanti yati lagi over dari zara esok2 bila dia dah besar. haha

atty's said...

kty pun lom beli lagi ..beg sekolah fir..

girlnya beg seklh..cantek2 kan .

atty's said...

comeynya rizqy..bulat mata dia..

 
template by suckmylolly.com