Monday, December 14, 2009

HADIAH ULANG TAHUN


bukan anak-anak aje yang dapat hadiah, aku pun dapat gak adiah daripada rizal sempena hadiah annivessary kitaorang yang ke 6. pejam celik, pejam celik dah 6 tahun kami bersama. dia tanya aku nak aper, adalah kan..................kan, nanti sedor-sedor aku dah bawak kehulu ke hilir. tunggu ajelah episod akan datang.



nama pun musim krimas semua orang sibuk nak amik gambor, termasuk kami anak beranak




actually aku pun dah suka datang the mines ni sebabnya FOS, NICHII ngan Reject shop dier besar giler, banyak tul baju-baju yang murah giler plus cantik lak tu, especially tang nichii, rugi tak beli, nama pun tengah mega sale.





sampai aje kat The Mines ni as usual gi bagi ikan-ikan makan lu, pastu baru gi shopping menyopping



biasanyer kami beli roti 2 buku besar tapi kali ni sebuku aje sebab maner tah pergi semua ikan, cam dah kenyang aje semua bagi roti pun cam tak lalu nak makan. dah kenyang ke wahai semua ikan???


2 comments:

nURmALa mAZLan said...

kak, kat mines ke nih?

Pocket said...

pocket pernah gi mines,
ada kenangan kat situ makan double burger special berdua..

ada juga kawan ku yg tido kat situ n dihalau pak gad.. hahaha..

tp tak der plak kenangan ada ikan..
ada yek?
eh.. bila tu? baru lagi ker?

Notaduli: tgh gila ngan FOS skrg nih,
tiap bulan mesti ada slai

 
template by suckmylolly.com