Tuesday, December 08, 2009

PINK KALER



anak dara sorang ni pantang nampak pink kaler, asal pink aje mesti nak gi jenguk jap, mesti nak pegang, mesti nak soh beli, walaupun dah ader. malam ari tu masa gi TESCO, aku sibuk nak carik minyak masak, kasih sibuk ajak nengok menda-menda yang color pink, tak kira aperlah, asalkan pink.




budak bertuah ni nak bicycle kaler pink, memang papa dah beli pun tapi bukan pink kaler, ader beli bicycle ikut pilihan atik dier, memanglah anak tak suka. katernya yang anak pilih tak cantiklah, plastiklah, memacam mak neneklah.







see, yang kasih pilih tak sesuai pun untuk budak umur 4 tahun, tahun depan dah masuk 5 tahun, maner sesuai basikal cam gini, untuk budak umur 3 tahun bolehlah ni.

2 comments:

dakchomey said...

gurl mmg x lari dgn pink

en_me said...

gedik gedik tewww.. ihiks

 
template by suckmylolly.com