Wednesday, December 16, 2009

SAMA TAPI TAK SERUPA




yang kat atas tu semua photo abang danish kecik-kecik dulu, rasanya betul lah cakap safea yang muka baby cinta ader iras ngan kasih. sekali aku telek balik gambor diaorang berdua masa kecil, confirm memang sah ikut kasih sebijik..................








dan yang kat atas ni adalah photo kasih lak, kira laki aku lagi pandailah nengok budak sebab aku kira gagallah sebab aku ingat cam muka abang danish tapi rupernya sebijik cam kasih, cuma rasanya rambut aje kot lain sikit sebab kasih jenis lurus giler, si cinta ni ader ikal sikit kat bawah. apa pun tak kiralah muka saper pun asalkan baby cinta sihat Alhamdulillah.

4 comments:

lily lotus said...

aah lah ada iras kasih..iras abang pun ada gak..yg penting semua cute!

atty's said...

ade iras..pun..comey nya .nak baby gak..

[SAFEA] said...

as i told you b4, mmg sebijik muka kasih.. confirm nnt besar sgt cun mcm kasih....!!!

Argh,biler lar safea nak pi lawat baby cinta nie..??? asyik tgk gambar jer, nak gak sentuh dia..!!!!!!

[SAFEA] said...

as i told you b4, mmg sebijik muka kasih.. confirm nnt besar sgt cun mcm kasih....!!!

Argh,biler lar safea nak pi lawat baby cinta nie..??? asyik tgk gambar jer, nak gak sentuh dia..!!!!!!

 
template by suckmylolly.com