Tuesday, January 26, 2010

DATING


sejak ader baby cinta ni agak payah sikitlah nak gi dating ngan rizal, lebih-lebih lagi baby cinta masih nyusu badan, nak gi nengok wayang pun fikir banyak kali. kalu baby tido time kitaorang nak gi barulah boleh nengok movie tapi kalu tak kena time, konfem tak leh gi. baby cinta ni kalu tido lama tapi nak kena ngan time dia lah, coz kalu budak bertuah ni tido mau 4-5 jam tanpa jaga langsung. tu kalu siang kalu malam ari dari kul 12.00 sampai kul 5.30 0r 6.00 pagi baru jaga.
tapi rizal dah buat schedule baru untuk kitaorang, gi dating waktu pagi aje setiap ari sabtu or ahad, tapi kalu ari ahad rizal kerja, hari sabtu ajelah kami dating. lam kul 7.00 or 7.30 kami berdua akan gi breakfast lu (time ni anak-anak tengah syiok tido), pastu gi taman maner-maner yang rasa tergerak nak gi, lepak saner sambil baca newspaper or sembang kosong, pastu lam kul 9.30 pagi gerak balik umah sambil tapaukan anak-anak roti canai telur, untuk mami aper yang kami makan tulah yang kami tapau. anak-anak kalu hari cuti memang bangun kul 6.00 pagi coz dah biasa bangun pagi tapi pastu tido balik................sampai kul 10.00 or 11.00 or 12.00 tenghari.



favorite aku laki bini of cozlah nasi berlauk, tak sah kalu tak pekena nasi berlauk.

3 comments:

Pink dan Biru said...

hi mummy!
come visit our little shop
http://pinkdanbiru.blogspot.com
see ya!
comelnyee baby cinta!

Softtouch [Hanim] said...

bagus ada dating2 schedule nie..sy kalu dating pun time lunch waktu keje. Kdg2 lunch ngan asben itu pun ssh lah sis..:)

A.I said...

pandai akak 'curik' masa. ms sil aku duk skali dulu selalu je gi dating. skang ni payah skit. tp mak skang kan dah ada kt sni. dia pon dah warn awal2. kalau tingin nk dating, campak je anak2 kat umah dia. ngeh ngeh..

 
template by suckmylolly.com