Friday, January 29, 2010

PUTRAJAYA


kepala dah naik pening, bulan jun nanti konfem kena pindah putrajaya, bangunan dah siap, semua wajib pindah, tak nak pindah kalu boleh benti kerja. Aduh mak bercinta lah nak pindah saner. orang duk kat kajang ngan semenyih ngan puchong senanglah dekat aje, orang duk pandan indah harus payah nak gi kerja. ingatkan nak bayar kat seri aje bulan-bulan tapi minah tu lak tak konfem lagi nak kerja or tidak. katanyer nak benti kerja sbb putrajaya jauh sangat from Ampang, takperlah dia anak orang kaya, benti tak benti pun tak heran langsung, tak jejas idup pun.



anyway aku dapat offer from.................................tak leh inform kat sini coz ader beberapa kerat budak opis yang baca, kan karang gossip lak satu opis. tapi tulah macam tuan besar cakap, aku ni dah tua, anak pun dah tiga, kan karang benti kerja kat sini gi kerja kat saner, sekali tak konfem, mampuihhhhhhhhh, kalu konfem kerja tak perlah, sekali kalu boss tu tak puas ati ngan kerja aku, matik aku, bujang lu lain lah boleh tukar saner tukar sini. sekarang carik pasal ajelah kan. nengoklah aku nak pikiq lu, nak gi ke tak nak.

4 comments:

~Eila @ Along~ said...

salam kak rose,
makin cun sejak pas bersalin..hehe neway kalo offer tu berbaloi..p je kak rose..rezki anak2 tu..try la keje dulu..kalo confirm dapat..terus je tender surat kat bos..hehe

sakthi said...

hi nice post & i also like this blog so much... visit here : http://technotexter.co.cc/

zafi said...

selamat berpindah!!! hehehehehhe

Cik Puan*PIE said...

kak klau pindah ptrajaya, nnt leh kite ngedates kt almnda...opis mane kak..hehe

 
template by suckmylolly.com