Wednesday, March 10, 2010

SERI OH SERI



Sejak adik seri nak naik pelamin ni busy sungguh seri ni, setiap ari ader je tempat nak ajak aku neman carik barang, cam dier lak nak kawin.  ader je menda nak carik setiap ari. Actually setiap ari time lunch hours aku mesti kuar berdua ngan seri, tapi idokler aku story kat blog ni coz menda rutin setiap ari, lunch pastu kuar jalan-jalan, malas lah nak criter menda sama cam korang gak.



semalam seri ajak aku neman gi kedai jam kat sogo, nak carik jam tangan untuk adiah dari pihak lelaki pada seri coz langkah bendul. memula tu minah ni nak satu set DVD story aper tah, pastu tak lulus oleh parents seri, makanyer kena tukar pada menda lain yang logik sikitlah seri oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. 

untuk besfen yang baik giler cam seri ni. maner nak pergi pun aku boleh neman kan.



so bermulalah pencarian kami untuk tunaikan hasrat di hati seri.


kejap aje minah ni buat pilihan, tak sampai 15 minit, nengok maner yang sesuai, terus angkat, rembat. so nilah hadiah langkah bendul dari pihak lelaki pada seri


jam minah ni sama aje cuma warna aje yang lain, lain orang lain minat dier, dop gitu?


sabtu n ahad ni merupakan hari busy yang amat bagi parents besfren aku coz pertama kali wat kerja kawin. Moga nana bahagia sokmo.


4 comments:

Anonymous said...

salam akak..eisya seronok angat bca blog akak..menarik..
comey sangat ank2 akak..
smpykan salam eisya kat danish,kasih n cinta k..

lily lotus said...

all the best for her preparation...mesti berseri2 nanti dia..ni pun dah nampak serinya

atty's said...

beshnya dpt diah langkah bendul..
dah naik keje.dah rose..jap je.

UnGu VioLet said...

sungguh berseri2..

 
template by suckmylolly.com