emm, cam nilah selalunya, bertenggek tepi peti ais, duk pikiq aper nak masak ni. aku lah kalu bab-bab pikiq last minute ni, memang lotih, memula tu cam nak masak labu air ni aje, tapi pastu tuan besar lak x nak, asyik masak air aje, masak kari lah pulak.
okeylah terung pun ader, bolehlah masak kari kepala ikan
see, dah siap pun, sudah boleh dihidang untuk tuan besar
ni favorite eji, tapi bukan makan ngan nasi, cicah ngan roti, sedap.....bertambah-tambah kari tu eji duk ratah
emmm, tapi kepala ikan tu dah hancur lah, aku lupa cakap ngan abang tu jangan duk belah dua kepala ikan tu tapi abang tu dah terbelah nak buat camner, x kan nak soh abang tu takup balik.
see, dah siap pun, sudah boleh dihidang untuk tuan besar
ni favorite eji, tapi bukan makan ngan nasi, cicah ngan roti, sedap.....bertambah-tambah kari tu eji duk ratah
emmm, tapi kepala ikan tu dah hancur lah, aku lupa cakap ngan abang tu jangan duk belah dua kepala ikan tu tapi abang tu dah terbelah nak buat camner, x kan nak soh abang tu takup balik.
5 comments:
sedap nye kari kepala ikan...letak terung dan bendi banyak2 lagi sedap kan
kak rose pandai masak ek..malunyer azie x[pandai lagi masak kari..fuh apa punya mak dara aku pun xtau..
I paling suka kalau you buat entry fasal lauk pauk/masakkan.
Memang you ni terror masak.Untung Rizal.
Same here....I pun kalau makan masakkan sendiri mesti akan bertambah2.
Kalau makan masakkan orang lain tu lagi la...makan tak ingat dunia!!!
wanie
tulah taruk terung ngan bendi memang sodap
azie
maner ader pandai, kak rose tak pandai cuma tahu masak aje
anonymous
x derlah terror masak cuma tahu masak aje. tulah kalu orang masak kak rose pun sama bertambahtambah dan tambah
Post a Comment