Monday, June 02, 2008

FAMILY DAY : THURSDAY 29 MAY 2008

lama kan 4 hari 3 malam


dapat RM200 lak tu saper yang gi bawak kreter sendiri

company laki aku ni company paling best in the world. segalanya best, every year ader family day yang tempatnya jauh-jauh belaka, medical nya unlimited, bonus every year dapat - banyak lak tuh, syer every year dapat tiap orang x kira aper jawatan, every year ada games yang adiah dia mak bapak best giler. dinner, lunch, apa jua berkaitan ngan enjoy jangan cakaplah, banyak giler. boleh dikatakan agak rugi dan memang rugi kalu tinggalkan big company ni. member aku yang kerja kat saner dah jadi eksyen meksyen dulu bukan kaki jenama sekarang jangan cakap woiiiiii, dulu pakai wira aje sekarang fuhhhh, terkejut aku pergi ari tu kereta mak bapak mewah-mewah belaka. member aku tu secretary tapi gaji bih kurang pegawai kat sini RM4K.

ai pun macam menyesal aje tinggalkan big company tu, tapi apakan jua CINTA lebih berkuasa dari duit.

1 comments:

online lottery said...

that's way too cool.

 
template by suckmylolly.com