Monday, June 02, 2008

FAMILY DAY : THURSDAY : 29 MAY 2008

kitaroang stop jap kat R&R, rizal nak beli REDBULL dan kudapan




susu kasih wajib kena bawak, kitaorang banyak stop kat R&R coz nak buat milk yang panas-panas for kasih


kitaorang gerak agak lewat coz Tuan Besar ada duty, kerja tetap kerja kan, biarpun aku nampak tuan besar cam bengang aje coz member dia semua dah gerak, tinggal rizal aje kat ofis lagi. apa pun kami 3 beranak sabar menunggu awak kat umah, yang penting kita happy nanti...

so today is the start of company's family day, 4 days retreat to Swiss Garden Resort at Damar Laut, Perak. the distance kl to Swiss Garden is about 4-5 hours driving, bergantung pada kekerapan korang stoplah kat aner-aner.
My dearest rizal, i love u so much... muah, so many times rizal called kitaorang kat umah coz takut kitaorang excited nunggu nak gi, kitaroang sabarlah yang.......

1 comments:

free online lottery said...

wala pulos imo blog.

 
template by suckmylolly.com