Monday, June 02, 2008

SWIMMING POOL : SATURDAY - 31 MAY 2008

budak tu marahkan kasih, siap angkat tangan nak babat kasih, but kalu dah lembut, lembut situlah, orang babat, cepat-cepat dia naik atas ngadu kat papa dier
kasih : papa ada orang tu babat tasih kat pipi
papa : x pelah dia nak friend ngan kasih
kasih : tasih don want friend orang tu, dia babat tasilah


abang dah pandai menyelam

kasih cam biasalah main kat tepi gigi air aje


amboi, cekcilah awak ni

abang ambik side nak terjun



janji nyer memang nak gerak ke pangkor after breakfast tapi rizal nak gi berenang sekejap, so anak apalagi no 1 lah kalu jumpa air. puas pulak nak mujuk gi Pulau Pangkor naik feri,


2 comments:

powerball lottery numbers said...

Damu pa kmu to?.. Nano ni klase blog man?

lotto 649 numbers said...

And also we ensure that when we enter in this specific blog site we see to it that the topic was cool to discuss and not a boring one.

 
template by suckmylolly.com