Monday, June 02, 2008

TELEMATCH AND FUNFAIR : SATURDAY - 31 MAY 2008



princess ni mesti nak kepit ngan boyfriend dia ajekan

mentang-mentang foc semua hangkut



nak gi telematch and funfair kat beach

abang bukak tshirt coz dah dirty kena ice cream





masa ni ice cream ngan pop corn foc




company laki aku ader buat telematch and funfair for kids and adults. cam acara likes dunk competition, tug of war, strong arm competition. macam-macam lah. fun gilerlah bagi anak-anak yang dah umur 6 atau 7 tahun ke atas yang minat games. anak aku langsung x nak coz papa dah janji nak naik feri today. abang x sabau bebenor nak naik feri gi pangkor.....

1 comments:

lotto philippine result said...

that's really cute..wish i had one too.

 
template by suckmylolly.com