Thursday, July 10, 2008

BEGINILAH........

tu muka tengah tersenyum coz kasih nanya aku "mama buy aper kat tasih today"


beginilah sambutan setiap hari bila aku n rizal balik from opis n macam biasalah jugak abang sedang syiokkk tido, penat buat homework. setiap kali balik aku mesti, harus n wajib singgah kat mini market jap belikan apa-apa sahajalah buat anak-anak bertuah kat umah.

3 comments:

nota.kematian said...

chomel laaa...

masa kecil kecil dulu pun macam tu juga.

setiap kali ibu balik, mesti menjerit jerit dan melompat lompat,
tanya apa yang ibu beli.
hehehehe

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tulah, akak pun sama gak, terlonjak-lonjak nunggu mak beli aper. best kan masa kecik dulu.

ellyn said...

sama macam my Adam...
"ibu..ibu beli apa ek utk Adam?"

budak2 kan...

 
template by suckmylolly.com