Monday, July 14, 2008

BUKIT BINTANG

saya borong 4 pasang sekali, x derlah mahai sangat pun coz bukannya ader jenama pun, kasut h/kong aje


tuan besar pusing punya pusing yang ni dia berkenan


we went to bukit bintang after abang n kasih sedang nyenyak tido, tuan besar nak beli kasut gi opis. so ajaklah bini dia nemankan tapi yang terlebih sudah shopping dah tentu bininyer. aku x sempat nak snap photo coz bateri h/p dah abis, n takkan aku nak bawak camera digital gi shopping, nanti elok-elok tuan besar nak belanja aku, haram x jadik.
laki ai ni ikut mood nak bik gambar, kalu gi makan angin, laju aje nak click camera, coh kalu shopping complex jangan harap dia nak ambik. dia kata "MALU LAH YANG, CAM PELANCONG LAK".
saya suka gi shopping kat bukit bintang coz harganya sesuai lah ngan orang yang berpendapatan seperti saya. itu ajelah tempat saya shopping, kalu x bukit bintang, times square tapi times square pun bukan tempat yang ader jenama mahai-mahai takat Nichi ajelah. semua orang suka barang berjenama, saya pun suka tapi apakan daya saya belum mampu lagi membeli barang yang ader jenama. takat BB & TSquare okeylah dari x der.

6 comments:

~dyla~ said...

wah kak, soping sakan nih...
comey2 nya anak akak....

ellyn said...

wahh kasut baru...cantik2 kaler

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

dyla
tq, ala shopping sekali sekali aje

ellyn
tima kasih

Lily.Lulu. said...

akak .. hong kong nya kasut la besss
design dia lawa2
i loike !!

esok kalau sempat nak gi BB gak
:D

Shopaholic Mama said...

Yep, Bt Bintang area & Times Square are a must-go if I visit KL coz reasonable & mcm mcm ade. Other places not so familiar sgt and KLCC not my type. Best kan now tgh Mega Sale..jeles...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

lily
ala lily tu aje yang akak mampu

shopaholic mama
BB & Times square memang best but KLCC tu x berani lah saya nak shopping, mahai giler

 
template by suckmylolly.com