Wednesday, July 23, 2008

DVD

abang dah mula kumpul koleksi DVD ultraman

kasih pun nak jugak, kasih cari DVD princess, maner ader jual kat sini



abang nyer DVD adalah, diambiknyer 5 DVD sekaligus, sales girl tu lak siap cakap ader Episode, yang abang pilih ader 5 episod, so apalagi 5 keping abang ambik

yang kasih nyer beli kat luar tesco, ader leng chai jual kat tempat pejalan kaki.

kena adil dan saksama


12 comments:

[SAFEA] said...

safea dh update blog dh..
kak rose tgk lah nnt yer..

seaweed said...

tetiba rasa nak tgk disney cartoons pulak hihih : P, Nama baby girl tu Kasih yer K.Rose? Cantik nama : )

Beruang Madu said...

Errr... Abg Bear teringin nak kumpul cd Mak Lampir lah... nak memperpowerkan bahasa Indonesia.. (jangan aku jadi ahli sihir sudahlah)

nasazfrog... said...

wah si abg ultraman, si comel princess yer,,, ha mamanya beli jer la,, bebudak kan,, wani suka tgk barney....

mOhD^.^rAz said...

Teringat zaman kecik2 dolu..
ahaks..

Adek said...

Teringin nak cari citer Gaban & Satria Baja Hitam. Sememangnya itu je yg best kalo nak compare dgn citer lain

j u z z u N m e said...

nasib ade jgk yg jual cd princess tu yer..kalau x kesian kasih..bgs mama nih..adil dan saksama..hehe

fahmi said...

aku selalu diperas ugut oleh sepupu saya untuk membelikan mereka cd ultraman. skang ultraman dah ada banyak versi . naik abis duit aku.

rasp said...

kasih kena kumpul crite barbie lah.. ala-ala princess gitu kan...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

safea
tq

seawed
yup nama anak pompuan kak rose, kasih


beruang madu
sampai kat saner aje terus nak penggumpul criter mat lampir, apa pun saya sokong 100%


nasazfrog
kalu x beli mahu x leh tido. memang kena belipun


mohd raz
zaman kak rose dulu, x ingat aper cartoon yang kak rose nengok.


adek
nanti dia minat gak, pelan-pelan kayuh

juzzunme
tulah kena adil kalu idak x leh tido


fahmi
betul tu dik, ada ultraman dyna lah, ultraman max lah, ultraman tigalah, perrhhh, kak rose boleh ingat

rasp
belum datang lagi minat kasih pada barbie, sekarang duk asyik ngan princess x abis-abis

aLia-neSS said...

huhu, dl mase kecik2 cmni la.kalau xdpt ade yg menangis kt shopping complex.sib bek siblings sume girls, senang. ;)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

alia-ness
anak sulung kak rose kalu x dapat aper yang dia nak, memang dia nangis kat situ jugak, nak jugak, so kenalah beli. sebab tu kalu x der duit, jangan arap kak rose nak bawak dia. dapat malu aje

 
template by suckmylolly.com