Wednesday, July 23, 2008

PIZZA HUT

kasih sibuk duk pilih nak makan aper nih

abang cam biasalah show toys dia kat eji


lambatnyer pizza nak sampai ni, abang hungry dah ni



seronok sangat hati bila nengok abang berselera giler hirup sup

kasih biasalah, anak dara kan kena jaga tata tertib, kena taruk tisu bagai kat baju, "nanti dress kasih dirtylah mama"






den we dinner at Pizza Hut. dinner kena lah semua ader, aku called eji, soh dia datang pizza hut. apalagi dengan sepantasnya eji tiba. pizza beb, favorite eji tu.

7 comments:

~dyla~ said...

comel la gambar kasih nak mam pizza tu....

denim jaket tu mcm nak sama ngan baby inas punyer laa

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

dyla
jaket poney kan?

antalya said...

seronoknya mkn ramai2. tesco ampang ke ni kak?

PerantauSepi1306 said...

cute sgt kasih... :D ske tgk muke dia..

j u z z u N m e said...

seronok layan bdk2 mkn kalau dorg tgh berselera kan...

rasp said...

eeee sedapnya pizza, lenkali roger2 rasp plak, peberet i gak *ahaks*

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

antalya
yup, tesco ampang

perantausepi
tq

juzzunme
betul tu,kita pun cam rasa kenyang bila nengok anak-anak berselera

rasp
berez

 
template by suckmylolly.com