Monday, July 07, 2008

FRIDAY : 4 JULY 2008 - PLAYLAND

suka nengok abang dah mula aktif, tapi kena monitor lah takut tersangkut






Dr. margaret cakap abang dah boleh kuar ari ni, x der denggi. confirmed. oh lupa nak taip, actually abang dimasukkan ke spital coz takut kena denggi. tapi Alhamdulillah x der apa-apa. Syukur sangat kepada Allah S.W.T. tapi lama giler nunggu nak discarge ni, lebih kurang kul 5.00 petang baru selesai semuanya.
Sementara nunggu nak discharge, aku ajak abang n kasih main kat playland kat sini, abang dah mula menampakkan ciri-ciri boring giler. so lebih baik aku cepat-cepat buat abang happy..


1 comments:

Mama Mya said...

alhamdulillah abang x de apa2 yer.. semoga abang sihat sokmo.. bila anak sakit nie kita sebagai mak risau bangett.. mummynye jaga diri juga

re = memang pengalaman menjaga anak adalah paling manis huhu

 
template by suckmylolly.com