Monday, July 28, 2008

KASIH MAJUK AGI

kasih menangis coz nak ikut kasih balik terengganu, aku cakap "cannot" tu yang menangis bagai\

abang pun siap bawak beg penuh ngan baju bagai nak ikut ateh balik terengganu


puaslah nak pujuk kalu sang puteri mula menangis


nengok tu, dia duk pakai selipar mami, kasih merajuk x nak balik umah



abang n kasih cepat betul ramah ngan tetamu yang datang umah, actually abang n kasih x pernah lagi jumpa ngan ateh, ni kira first time lah, tapi ateh ni pandai giler melayan anak-anak aku. so walaupun satu malam aje tido kat umah, abang n kasih sayang giler kat ateh sampai nak ikut balik terengganu.

6 comments:

oe~ said...

comel la budak kasih ni

Mummy said...

sedihnya si kasih.. betul2 nangis.. ish ish.. mummy nya tak pujuk ke?

rasp said...

ala ciannya tgk kasih nie...meh sini aunty pujuk nak..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

oe
tima kasih

mummy
pujuk x kanlah x pujuk, anak pompuan sorang tu

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rasp
dia paling suka kalu orang pujuknyer

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rasp
dia paling suka kalu orang pujuknyer

 
template by suckmylolly.com