Thursday, July 24, 2008

KFC

makan kfc ngan seri, mulut sibuk duk mencecel






aku jarang ambik lunch coz kena jaga badan, tapi ari jumaat wajib makan, lunch hours lama tu bih kurang 2 jam 1/2. today, aku lunch gak, perut tak leh tahan duk membisik cakap "makanlah, makanlah", badan aku ni jenis cepat naik, makan banyak - naik lah nyer seperti diletak-letak banking powder. kurang makan - kuranglah naiknyer. mami cakap badan aku cam belon sekejap kepis sekejap kembang. lately ni aku macam malas nak diet, x tahu kenapa, tuan besar cakap aku kuat makan. tapi memang ya lah, saya seorang yang suka sangat makan. especially fast food. favorite ma.... jadi susah betul untuk saya kembali kurus

11 comments:

PerantauSepi1306 said...

saya pun sama gaks kak rose... ske makan.. hehehehehe.. jahat tol kan iklan fast food neh, wat terliorr je ;p

Lily.Lulu. said...

sedapnyaa kfc ..
hehehe
:D

mOhD^.^rAz said...

nak gak KFC..
wargh..
mana aci makan x ajak..
huhu :(

hyfa hasan said...

hhee..

best yer mkn..

emm.. mkn x mende yg baru kat kfc tu..

apa entah name dia..

suw said...

heehe, takper kak..berisi ke kurus ker..dah ade org yg sayang :)

ina's said...

kak, kite seropa kuat makan :p
tedap tu kepci

oe~ said...

aku nk makan a&w lerrr hujung minggu niii. dah tak moleh tahan woo...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

perantau sepi
bestkan fast food ni

Lily
benda yang x berapa baguish tulah sedap

Mohd Raz
tulah, kak rose ni asal makan aje mesti lupa nak ajak Raz


hyfa hassan
x, kak rose x berani takut x sedap


suw
wo wo wo, husband kak rose dah sound, badan kak rose cam tong gas sekarang ni

ina
memang sedop pun

oe
kak rose suka A&W, tapi member baik akak suka KFC so layan ajelah

waterlily said...

Rose,
Cik abg akak kan suka sgt KFC . Pantang dapat gaji, dia ajak pegi. Akak makan kentang je.Ayam sume dia yang balun hehehe...

ps: betul kan nama rose.Atau akak panggil Beauty ja. cam sleeping beauty...Comey :)

rasp said...

wah kita leh geng lah coz i pun kuat makan..tapi u baik skit ada keinginan diet..i ya ampon apa itu diet uwwaaaaa!!!!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

waterlily
akak panggil aje saya rose. tu panggilan paling best

rasp
maner ader diet kak rose dah gemuk sekarang

 
template by suckmylolly.com