Thursday, July 24, 2008

NICHI


aku berkenan ngan h/bag yang besau tu, tapi dah banyak sangat h/bag black kaler

aku dah chup dress ni, sales girl tu cakap x der size aku, tunggu outlet lain anto by tomorrow



dia ni kalu senyum mesti cam ni





kebanyakkan baju ofis aku beli kat nichi & bukit bintang, romance boutique pandan indah tu sekali sekala aje, kalu berkenan saut aje. sekarang ni tengah sale tapi according to eji, kat Times Square baju dia lagi banyak. dua beradik duk menggila beli kat nichi

5 comments:

Lily.Lulu. said...

nichii nya baju mmg bess bess kak ...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

besh kn nichii...alamnda pn da de nichii...sokak....

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

lily
tul tu

princess
kat alamanda banyak x jual baju, kalu kat maju junction ni okey gak lah, tapi dengar criter kat Times Square lagi hebat

rasp said...

mmg cantik2 baju kat nichi tu..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rasp
memang cantik and price dia pun x derlah mahai sangat, padanlah ngan gaji akak

 
template by suckmylolly.com