Tuesday, July 22, 2008

SOGO

kat sejam duk pilih

finally dia ambik yang kaler pink tu.
lunch tadik gi sogo kejap, si seri nak beli kasut. lam sebulan x tahulah braper pasang kasut budak ni nak beli tapi aku nengok gi korje pakai kasut yang tu aje. as usual kalu dah sogo, tempat di tuju vincci lah.

21 comments:

rasp said...

i pun suka vincci gak...

^AnGeL iN DiSguiSe^ said...

sale x? i baru ingat nk gi cekau kasut this weekend...

Kasih Aleeya said...

biler tgk2 balik baru pasan u secretary gomen? samaler kiter..tu u look familiar? amik secretary course kat uitm ker?

Shopaholic Mama said...

I pun kirim my colleague beli kasut Vincci bila dia balik Melaka coz kat Spore, Vincci design tak cun, lain kat Msia lagi cantik2. Now tgh Mega sale, so lagi best!

seaweed said...

cantiknya color pink tu : ) mahu jugak hihihi

KaSiH said...

kasih skrg tgh suka nk kumpul kasut full cover la...dh lama x beli kasut bertali2 mcm ni...

Mummy said...

sogo memang sale giler2..rasa rugi tak beli kan yang.. hehehehe...

PerantauSepi1306 said...

wahhh cecantiksnye kaler2 kasut tu... i looike the tali2 one ;D
sogo sales kah?

TRISYA ALEESA JAMIL said...

Kak Rose Thanks yer for visiting my blog... keep in touch owezzz... saya dah add akak dlm my frenzzz list..

~dyla~ said...

sonoknya soping kat sogo....tpi ngan tmpat sy jauh la.. tak dpt le..

kadok said...

perempuan dan kasut..sgt sinonim...hahaha

IBU KUMBANG said...

hehe kasut ni yg penting nye keselesaan

eedany said...

wow...cantiknya sandal2 tu.

yg pink tu ai like...

p/s : thanks singgah blog eedany...

rizal said...

wah banyak tuu,

like my friend, suka pergi sogo..

ada dua benda jerr dia sauk.. samada handbag tak pun kasut..

hehe

ohhh btw, thanks sebab buat linkylove kpd restnrileks.. i will link you back..

heppi blogging ya..

Kak Yong said...

kalau dikira koleksi kasut org pompuan kan mmg geleng kepala org lelaki kan?? hehehehe

Beruang Madu said...

Errr kasut pompuan abang bear tak reti nak komen... tapi emmmm tader tapi tapi.. tetap tak reti

~miss zaza~ said...

kasut pink tu cantik...
i lav pink!!!
=)
btw thanx 4 da comment on my tidur lellap ku entry...

moralle said...

Macam-macam colour and pattern lah, tantek seyyy, as what Shopper mama says, kat singapore Vincci pattern tak cun sangat, ni yg ingat nak pegik JB ni cari, mesti murah kan tengah MS ni :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aritu g vincci alamnda pon cun2...nk rembat r nti 1..y mura2 jd r...PINK harusss....

Nazathul Hamimi said...

pandai you pilih kasut pink tu.. cantik.. lagipun vincci ni harga dia pun afffordable gak kan..

re:- saya baru try jus tu harini.. kalau ada kesan, saya bagitau kat blog saya nanti. kalau ada masa, singgah2 ler tengok blog saya untuk tengok perubahan saya.. kawan saya memang turun 10kg dah.. tinggal lagi 3kg jer dia nak turun.. tu yang saya teruja nak cuba gak

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rasp
akak pun suka ngan vincci, design dia cantik dan x lah mahai sangat

Angel
kat sogo tengah sale, kat KLCC pun same

kasih aleeya
yup

dyla
dyla kerja kat aner? Putrajaya ke

kadok
perempuan ngan kasut ibarat lagu ngan irama

ibu kumbang
betul tu


eedany
sama-sama

rizal
sama-sama n tq

kak yong
tulah yang husband saya duk bising

beruang madu
x yah komen bang, orang laki komen saya takut, husband saya komen katanya sok kalu saya mati dia tanam ngan kasut sekali, banyak sangat. dia cakap saya hamba kasut

miss zaza
sama-sama

moralle
memang tengah murah dik

princess
orang pompuan memang sinonim ngan pink kaler kan.

nazhatul
bukan saya yang beli, member yang beli. saya akan selalu jenguk blog u, especially for nak jadi kurus nyer entry.













shopaholic mama
tengah sale macam ni husband ai tengah takut, duit-duit-duit

seaweed
beli jangan x beli

kasih,
kak rose pun sama, kasut tali ni cam leceh sikit nak pakai, tapi cantik.

mummy
sogo kalu buat sale memang murah, rasa rugi kalu x gi shopping

perantausepi
sogo maner pernah tak sale dik, setiap bulan mesti ader, kalu x der sale pun lam 2 minggu aje.


trisya
tq jugak

 
template by suckmylolly.com