Wednesday, July 23, 2008

CURTAIN

langsir ni harganya RM19.90. murahkan??????



yang ni herganya RM19.90


my dearest rizal, boleh tak ia beli yang ni??????


semalam, tuan besar datang lambat coz ader briefing so langkah mulalah panjang, aku gi reject shop kat pertama complex, cadangnyer nak beli alas kaki tapi terbabas nengok menda lain. raya dah dekat, macam-macam benda dalam kepala hotak yang nak dibeli.

9 comments:

shahril aley said...

wah org pompuan dah mule sibuk
sibuk shopping la
hehehe....
beli kak jangan tak beli ye
beli xtra untuk saya 1
boleh?

Kak Yong said...

Wah sgt murah.chantek pulak designnya..kat mana ni??

ellyn said...

cantiknye...murah lg

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

shahril
akak kalu bab perabis duit no. 1, bisa aje syahril nak aper?

kak yong
kat Reject shop, Pertama Complex

ellyn
cantikkan.

ratna said...

beli...jgn tak beli...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ratna
tulah bab perabis duit serah kat kak rose

rasp said...

nak satu leh tak *ahak* nak buat langsir raya ke? tantek

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rasp

yelah, tahun ni kak rose x nak tempah lagi, nak beli yang dah siap, ari tu kak rose gi umah member, cantik lak dia beli langsir yang simple aje

moralle said...

Kak Rose, tantek lah langsir tu, frm Reject Shop, I know JB pun ade Reject shop tapi tak pernah nampak langsir pulak, kat Ikea pun ade jugak sumting like this, simple and nice jer kan.......

 
template by suckmylolly.com