Wednesday, July 23, 2008

TESCO


kasih ni cam dah jadi satu tabiat, setiap bulan nak tukar ubat gigi, pelbagai perisa

abang pun nak shopping gak




last night, went to tesco to buy stock of some stuffs at home with tuan besar, mami, abang n kasih. eji kat ofis lagi, tengah korje.
one time big time bila gi beli barang dapur. ai do groceries once a month. when ai do shop in groceries, ai need bih kurang 2 hours, as ai go aisle by aisle. i've tried this month to cut down how much ai spend on groceries but makin mencanak-canak jadinya. banyak tul nak kena beli semenjak abang n kasih makin meningkat umur. ai buy a lot of snacks for abang n kasih.

6 comments:

sweethOneY said...

kasih tu manje je ngan ayah dia ek :)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

biasalah, anak pompuan selalunya berkepit ngan papa dier aje

ras-adieza said...

betul rose...bila deorang membesar, macam2 nak kena beli. Tambahan bila masuk sekolah..waduh..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ras
betul tu ras, macam-macam yang diaorang nak

rasp said...

barang skarang dah mahal kan yang..tul la anak2 nak besar mcm2 they all nak kan...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rasp
betul lah rasp, barang semua mahai giler.

 
template by suckmylolly.com