Monday, July 21, 2008

MAMA-ABAH

ajak abang teman tapi singgah jap kedai runcit belikan robot tu...

tu yang abang asyik duk main, mainan baru


aku beli mee lakna 2, kuew tiow tom yam 3 , mee goreng basah 2 n x ketinggalan burger kosong for abang n kasih

zairin x datang, ada majlis kat surau


around 9.00 pm, abah-mama came to our house. & as usual mesti nak kena jamu tetamu yang datang. Nasi ayam dah habis, tu menu for lunch, for dinner rasanya kena gi beli kot. ajak rizal gi, tuan besar tired giler, so gi restoran yang baru bukak. aku lupa lak nama restoran tu, tapi menu thailand lah. boleh tahan kirolah sedapnyer. tapi rasanya warong tepi jalan kat sebelah taman saner lagi best.

6 comments:

cendawanintim said...

abang emngamuk tak kalu robot tuh tak dibelikan???

kalu iman, takder ler mengamuk, cuma airmata dia bergenang ajer, sian la plak menengoknyer..

mOhD^.^rAz said...

makan besau nampaknye..
ahaks :)

kadok said...

abg looks very cute n smart..salam blog anyway...:)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cendawanintim
ngamuk, ngamuk giler kalu x beli, tak tau nak buat camner lagi. bertuah u coz anak x tahu mengamuk.

mohd raz
bukan makan besau tapi akak malas nak masak

kadok
tq very much.

rasp said...

mesti ada sound effect masa tengah main tu kan *ihiks* bestkan bila family datang makan2 kat umah..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tul tu, sound effect dia bukan perlahan lak tu, kuat giler

 
template by suckmylolly.com