Monday, July 21, 2008

HARI YANG MALAS

kat dagu saya ader tumbuh sebijik jerawat batu yang besar bagak

ari ni hari malas yang tersangatlah malasnya, saya langsung x bersiap gi kerja, bedak seinci pun x taruk, tu yang nampak serabai, budak ofis saya cakap ari ni ari meroyan saya coz x semegah gi ofis. disebakan migrain yang berlarutan menyebabkan saya ilang mood nak bersiap. sib baik saya x gi kerja ngan tuan besar kalu idak harus kena bebel.

10 comments:

TRISYA ALEESA JAMIL said...

thanks for visiting my blog... dtg2lah selalu yekkk

Mummy said...

alaaa yang.. tak make up pun still ayu mummy tengok.. natural beauty kan tu namanya.... hehehe

rasp said...

ini lah yg dikatakan natural beauty!!!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

trisya
no problem

mummy
tima kasih mummy, tapi kalu husband saya nengok mahu dia bebel 10 X

rasp
tq

PerantauSepi1306 said...

dun worry dear... u got the looks, so tak makeup pun lawa tau :D

for the migrain.. dah try minum asam keping (rendam dalam air panas sampai air tu jadik suam) usually it works for me

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N pon mls...plus x de mood...pth ati...wuaaaa....x shukerr...x shukerr...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

perantausepi]
tq. tima kasih banyak atas petu tu.



princess
sabar-sabar

me, myself, cici and titi said...

salam...errr tak nampak pun jerawat...cantik lagi tu...hehehe...thanks layan cerita saya... hehe...pokok kelapa kat rambut baby saya tu sbnrnye idea anak sulung saya....dia yg start dulu...hehhe ada citer kat dlm blog tu...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

oic, tq jugak coz singgah blog akak, akak link blog awak yer

HasneY said...

hi crazybeautiful,
sorrylah..i'm a newest as a blogger.........kak ros tu sapa erk..tk kenal la...mmg i minat gila gakla citer korea tuh...anyway selamat berkenalannnn..kalau boleh kt sama2 change idea about this blog..hu..hu..

 
template by suckmylolly.com