Tuesday, July 15, 2008

TIDO


last nite, kasih x nak tido ngan aku, nak tido ngan mami, so aku cam buat-buat merajuk, tapi kasih cam x layan aje. dia menono aje masuk bilik mami pastu x sampai 5 minit ader lak pintu bilik aku terbukak, kreeekkk. oh rupanya kasih tercinta itu. "tasih don want lah tido ngan mami, ader ghost kat room mami". pandai kasih bagi alasan yer.


13 comments:

[SAFEA] said...

dia dh baik demam ker kak rose..??

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

dah, dua-dua dah okey

Irtiyah said...

salam..

menarik lah nama anak akak.... 'kasih' :)

Akak said...

Salam ziarah & salam kenal...comelnya alasan yg dia bagi, cute!

mOhD^.^rAz said...

wah..
mama jugak idaman hati :)

Ayu said...

amboiiiii Kasih.. pandai dia yerr heheheheheh :)

thanks dtg blog saya :)

~ mizzAmy ~ said...

~ she's so cute. btw, nama kasih tuh cam sangat unik. teringat cerita 'Seputih Kasih ....' yg eja berlakon tuh.

salam kenal... ;) ~

Lily.Lulu. said...

mmg tau kasih nih ...
pandai jek diakan ...
geram tol !!

i love her smile
so sweet !
;)

YanDarwisy said...

Budak skrg ni bijak bercakap. kadang2 lebih pandai dr org dewasa.

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

irtiyah
salam, tq irtiyah

akak
tulah budak sekarang dah pandai bagi alasan

mohd raz
dah papa x nak, mama lah jadi mangsa, gitulah pi mai pi mai tang tu


ayu
sama-sama

mizzamy
tima kasih


dik lily
akak lagilah tiap-tiap ari geram ngan dier. tima kasih lily


yandarwisy
yelah, budak zaman sekarang memang bijak bercakap

PuteriSatu said...

kasih tu memang bijak kan...mesti keletah dia kan...

Nazathul Hamimi said...

ala pandainyer dia bagi alasan takut mama dia merajuk..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

puterisatu
alhamdulillah, mintak-mintak bijaklah. mulut dia cam bertih jagung kalu bercakap. saya nak panggil u aper yer?

nazathul
tulah, budak sekarang mengalahkan kita

 
template by suckmylolly.com