Wednesday, July 30, 2008

TODAY

last nite cam nak rak cari baju nak pakai gi interview, sok pagi kena gi sogo jap beli sarung kaki black color. macam x kena aje baju ni without belt. aku x jumpa cari belt, cam x sesuai langsung. puas lah satu bilik aku duk cari. pas tu aku pasrah, x aperlah cari kat ofis ajelah, kalu x der aku gerak gi BB jap beli .



finally, aku jumpa gak, aku tinggal kat ofis upernya. patutlah bercinta aku carik, duk baik nyer bawah meja lam kotak.

5 comments:

KaSiH said...

kak ros cantik la...akak keje leh pki skirt ke..akak keje gomen kannn...tu nk interview katne tu...arap2 berjaya la ek...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

kasih
kak rose rasa cam dah kenyang aje ari ni cam x yan makan aje, tq banyak-banyak, x derlah cantik maner pun kasih, kalu dah make up semua pompuan pun nampak lawa, akak bukan kerja gomen tapi kerja kat badan berkanun, interview kat swasta, tq

Mama Mya said...

cantiknye.. manyak belt leh pos sini satu hahaha

rasp said...

nak belt satu leh tak *ihiks* kalo bab appearance ni leh dpt markah penuh nie!!!! phewwiitt!

Rashid said...

MOGA BERJAYA dlm interview ptg tadi..

 
template by suckmylolly.com