Monday, July 14, 2008

TQ PAPA

setiap kali abang danish happy mesti abang gi hug n kiss papa. so last nite a big hug n kiss for papa coz belikan abang pizza. abang happy

so setiap kali abang happy, abang akan cakap "happy father's day n tq papa"


pastu budak-budak kan, "tomorrow papa buykan abang burger n roti, dah lama sangat abang x eat burger" ekkkk ye ker??????

8 comments:

Suri said...

ala comelnyerr... hehe... akak, saya tag akak kat blog saya yer..?

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tq, akak pun link blog suri

Beruang Madu said...

Aiyooo bukak bukak jer tengok anak u and husband u mesra sangat.. I jeles... I dulu masa kecik jarang mesra ngan parents... ibu bapak kami sangat keras ngan anak anak.. nak manja... never masa baby bolehlah.. dah besor.. kenalah... hmm jeles jeles!!!

cendawanintim said...

sangat ske baca famili u yang hepi giteww...

wahhhh, abang demand lagik erk..

mOhD^.^rAz said...

nak gak makan pizza..
burger pun lama dah tak makan nie..
hik :)

Aleeya said...

alo lorrr sweetnya dia..manja ngan papa ekk.., what a happy family..so sweet!!!

Kak Yong said...

mesti abang sangat rapat dgn babahnya kan...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

beruang madu
mak bapak kita dulu memang tegas, saya dulu kalu gi sekolah naik motor mahu kena libas balik tu, tapi bila time adik saya semua boleh. mak saya kata zaman dah berubah


Mohd Raz
boleh, jom akak belanja

aleeya
tq very much

kak yong
alah yong, anak laki sorang

 
template by suckmylolly.com