Tuesday, July 15, 2008

HARI YANG MALAS



pagi ni saya malas sangat nak bersiap coz tuan besar soh gi sendiri, he got morning briefing, x sempat nak gi sama-sama


ai cukup malas nak gi kerja kalu x leh gi ngan tuan besar. sebabnya saya suka duk mengelamun dengar lagu. ai like hot FM, suka dengar celoteh faizal n fara fauzana. tuan besar lak suka dengar lagu orang putih. so kitaorang gilir-gilir dengar. hari ni giliran aku, soknya tuan besar punya giliran. kalu naik kreter lah. kalu gi naik motor, aku dengar hot fm ajelah kat telinga aku. tuan besar bawaklah motor tu, puan kecik duk belakang dengar lagu, sedor-sedor dah sampai opis. Minyak mahai, barang mahai, ai laki bini kenalah pandai manage duit.


pengakuan ikhlas to my dearest rizal, antara kreter ngan motor, ai lebih suka naik motor coz cepat sampai umah dan banyak masa boleh abis ngan abang n kasih. nak lak sekarang ni motor dah boleh lalu kat AKLEH. kalu naik kreter ni bercinta sikit coz jalan kat pandan indah sesak giler. kalu ujan toksah cakaplah. tapi saya cukup bengang kalu last minute tuan besar tukar plan nak gi kerja naik aper coz kena tukar baju lain.

2 comments:

Lily.Lulu. said...

jalan pandan indah tuh tok sah citer la kak kalau pepagi buta, konpem memang jammed punya ..

betul tuh, naik motor lagi cepat sampai dan save minyak ..

sekali sekala jadi minah rempit kan kak

hehehehe
:P

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

bukan sekali sekala memang selalunya akak jadi minah rempit kalu tuan besar bangun lambat

 
template by suckmylolly.com