Thursday, July 17, 2008

TQ TQ TQ




To seri,

tq tq tq!!!!!!!!!!!!!

i'd never forget the times when we go crazy during a .........................................

your sensitivity is something that greatly touches me cos you never fail to notice that i’m feeling down or need someone to listen to

and

thank you so so so so so so so so so much, ngurut kak rose tadi.


15 comments:

rasp said...

turn nak nak di urut bila plak ... oppppss *ihiks*

Mummy said...

salam ziarah kembali.. sedap ya kena urut..hehehehe.. btw u're so cute suka mummy nengok muka u yang... mummy dah link kan u kat blog mummy.

Babysofia said...

salam kenalan...thanks 4 dropping by kat blog i jemput lah selalu yer :)

Ayu said...

hmm I baru tak jengah sehari and yet u have so many entries..adeh tertinggal keretapi tau I.. :)

echah_syed said...

cantik rambut :)

Lily.Lulu. said...

ehhehe
sedap eh akak kena urut
bess kan kalau ada jee org tulung urut

hihih
:D

Skullsplitter said...

Wah.. best betul.. nk urut gak aa.. Tkde cas ape2kn? Huhu~

ras-adieza said...

Bila agaknyer kita dapat rasa diurut camtu. Lama dah tak gi mengurut since si kecik tu keluar, nearly 7 years. rose banyaknyer alkisah...

cendawanintim said...

best kan dapat berurut..

Just Nis said...

hola!! kite dtg buat kunjunagn balas ni.. hehehe!!

heaven rasanya kan dpt berurut tu.. err.. kawan akak tu urut org lain x? brapa charge nye?

**matilaa telebeh suda soalan ku..

hiks!

A t i Q a h said...

Kalau urut orang, saya suka bila dia keluar angin. Ha ha ha.
Rasa macam berkesan je urutan tu.

oe~ said...

aduh.. lenguh2 kat belakang la. tolong tanyakan seri boleh tolong lagi tak..

mummysyafie said...

salam kenal

wah..sedap erkk kena urut..


thanks sebab sudi singgah kat blog kiter..kiter link kan blog awak yer..

Kasih Aleeya said...

hi... nama daughter kiter samalah..bestnyer!! haha... nice blog!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rasp
seri cakap "jemput datang opis, nanti saya urut anda"

mummy
tq very much mummy

babysofia
no problem, insyaallah akak akan jenguk selalu

ayu
tq very much

enchah
tq very much

lily lulu
memang best pun dik


skulls
x der charge dik, member baik, kalu dia mintak duit, aku lengsing dier

ras-adieza
pergilah ngurut best, terasa ringan badan

cendawanintim
memang best pun dik

just nis
x lah maner ader charge, free aje, dia x urut orang lain, akak aje

atiqah
urut x profesional lah, langsung x der angin yang kuar

oe
"seri cakap datang opis nanti dia urut"


mummysyafie
salam...tq very much, kita pun link blog awak

kasih aleeya
tq, akak link blog adik yer

 
template by suckmylolly.com