Monday, August 11, 2008

ALAHAI MANJANYER DIER

kasih bertuah ni pantang jumpa ngan abang hafiz mesti nak berkepit aje, oh yer, masa ni kan bf dia x der gi kerja tu yang duk berkepit ngan abang hafiz


12 comments:

rasp said...

alahai manjanya kasih iye!

eddie dewanaga said...

happy belated 32th.
keep on rockin' sis...!

moralle said...

Hi Hi, hope it's not to late to wish u Happy belated Bday, semoga sentiasa happy, muachhssssss.......

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rasp
tima kasih

eddie
33 lah, 32 tu undur balik, tq very much

moralle
tq very-very much atas ucapan tu

Deqna said...

sori baru pasan lah.. just want to wish happy belated birthday 08.08.08.. ong ma!

sweethOneY said...

amboih..manjenya tasih ni..
cam mama dia x? ;p

akak, besday akak ek?
hope tak terlewat lagi nk wish happy belated birthday (:
hot mama gittew~

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

degna
tq very much

sweethoney
tq very much

Adry said...

ooo besday ker.. huhu... happy belated birthday from me...

comelnye die nak bermanja...

zino said...

manje nak minta blanjer eskrim la kot hehe

ras-adieza said...

rose akak tagg rose. jawab tau..ada kat blog akak.

Pocket said...

adeh laaaaa, comei nye body language kalau nak berposing ngan abang apiz:)eheh^^

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

adry
tima kasih banyak-banyak

zino
kasih ni memang asal orang datang umah aje mesti nak gedik

ras-adieza
okey, saya baca sekarang jugak, tq akak

pocket
tulah, gedik kat main lagi

 
template by suckmylolly.com