Monday, August 11, 2008

MAJUK LAGI

ada satu kisah, adalah sorang budak pompuan tu namanyer kasih, dia merajuk lagi semalam coz nak duk depan tapi abang x bagi, abang cakap boy ngan boy, girl ngan girl

pastu kasih mulalah memberontak "x der orang sayang kasih, mama x sayang, papa x sayang, abang x sayang, biar tasih back kampung ajelah, biar tasih duk sorang-sorang aje"


masa ni dia duk membilang, semua orang lah, mami, eji, atuk papa, atuk abang, nenek, nanny semua x sayang tasih, gara-gara x dapat duk depan

ingatkan balik umah dah abis rajuk siputeri ni, rupernyer berpanjang hingga ke tengah malam, salin baju pun x nak, papa pujuk pun x nak, marah kat papa dier berlarutan sehingga asyik duk cakap "tasih nak back kampung, semua x sayang tasih" sehinggalah kasih ketiduran kat katil dengan nada teresak-esak. di sebelah nyer saper lagi kalu idak tuan besar.

7 comments:

rasp said...

majuk2 pun still cute! smoooch froma aunty!

[SAFEA] said...

dahsyat tul perangai kasih nie..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rasp
tq rasp

safea
tulah, dahsyat giler

CRAZY BEAUTIFUL88 said...
This comment has been removed by the author.
sweethOneY said...

kak...idung tasih tu tomey ar ;p
nak tarik cket idung dia..heheh

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

sweethoney
tq

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

sweethoney
tq

 
template by suckmylolly.com