Monday, August 25, 2008

BREAKFAST SATURDAY : 23 AUGUST 2008

rizal amik nasi berlauk ikan

aku kan suka mengemukkan badan, pagi-pagi lagi dah amik nasi berlauk ayam. kasih ni punyalah bertuah, segala mak nenek toys x nak dia nak gak beli pencil warna tu. mahai tuh, RM6.90 kalu beli untuk setiap bulan berbaloi gak tapi ni setiap kali gi kedai mesti nak beli pencil warna. aku dah pujuk bagai gi kedai RM2.00 ajelah, kat situ nak 2 pun aku leh beli. nak x nak memang kena beli gak, kalu idak muncung sedepa, kan tuan besar x lalu lak nak makan nasi nengok anak dara merajuk.


abang dah mula faham, aku cakap x cukup money nak beli pencil warna for abang, nanti kita pergi kat kedai RM2.00 terus laju giler aje setuju


ari ni dapat pelepasan x yah buat breakfast. boleh enjoy breakfast kat luar. rizal ajak semua gi breakfast tapi mami x mahu, x sihat, soh tapau aje. eji biasalah, busy, this week ader family day kat PD so tinggallah kami 5 beranak. suka benor rizal makan nasi berlauk kat sini.

2 comments:

cutemiut78 said...

emmm....klu rina ler dah mkn nasi berlauk pagi2..takyah mkn tghari

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tulah kak rose kalu bab mengemukkan badan no. 1

 
template by suckmylolly.com